Er fotografen på skolen over flere dage, er eleven velkommen med den udfyldte bestillingsseddel den efterfølgende dag evt. om morgenen eller i et frikvarter.

Hvis det ikke er muligt, kan I sende et billede af den udfyldte bestillingsseddel til 26111436. Telefonopkald besvares ikke under fotograferingen.

Anders tager billederne og er vant til at fotografere skolebørn. Det er hans sæson nummer 32 og han synes stadig, at det er sjovt at fange det øjeblik, der potentielt skal hænge på væggen i tusindvis af hjem.

Alle elever er velkomne på gruppefotoet – også selvom man ikke selv ønsker at bestille billeder.

Alle får taget portrætter til skolens arkiv.

Tages gruppefotoet udendørs, er vi ikke bange for et par dråber regn, men heldagsregn vil ændre vores planer.

Vi oplever det som en fordel, at forældre ikke er i lokalet under fotograferingen. Der kan dog være undtagelser.

I kan se billederne online få dage efter fotograferingen, når vi har uploadet dem. I praksis går det meget hurtigere. Sidder du sent oppe samme aften, som billedet er taget, er der stor sandsynlighed for at dit log in er aktivt. Hvis ikke, må du have tålmodighed lidt endnu. Vi fotograferer med det mest moderne udstyr, og igennem procesen går vi ikke på kompromis med kvaliteten.

Den eneste dag, der ligger fast, er fristen for ændringer på nettet. Den finder du i faktaboxen øverst på den gule bestillingsseddel.