Nye skoler er meget velkomne som kunder hos Flash Photo. I efteråret er vi meget booket op, men vi tager imod alle henvendelser og viser gerne, hvad vi kan tilbyde, der er ganske få efterårsdage ledige.

Vores største værdier er indlevelse og tålmodighed, og at aftaler overholdes, så forventninger indfries.

Som skolefotograf har Anders 30 år på bagen. På kontoret modtager Eva i tusindevis af print ordre, med focus på vores egne print, håndteres netbestilling lynhurtig. Eva hjælper forældre trygt gennem bestillinger, hvis der er specielle ønsker. På fjerde år er foto-assistent Emma med fotografen ude, så der er to voksne under fotograferingen på skolerne. Emma redigerer klassefotos på stedet og holder den ro og orden, der skal til, så vi får i hundredvis af gode billeder med hjem ‒hver gang.

Skoler tilbage fra vores start i 1988 er stadigvæk vores kunder, og glæden og samarbejdet bliver bare større år efter år.

Vi følger med tiden og tilbyder online bestilling, men samtidig mulighed for at bestille blandt otte standardpakker. Størstedelen af kunderne bestiller ikke over nettet, når først de har fået muligheden blandt vores standardpakker og vi når langt flere forældres ønsker, end andre fotografer.

Vores levering er hurtig. Dagen efter sidste frist for bestillinger på nettet, er vi i gang med at lave bestillingerne. Alt laves in-house, så vi kan være lynhurtige med billeder fra bestillingerne. Billederne taget om dagen ligger på nettet samme aften.

Alle klassebilleder redigeres, så alle fremstår glade med åbne øjne. I vores billeder finder I den positive, glade energi som ofte mangler i et klassefoto.

Elev og personale portrætter uploades til KMD eller Tabulex Tea og mappe med klassebilleder klargøres.

Til skolen laver vi det, de fleste andre også gør, bare en smule bedre.

Har I specielle ønsker, vil vi gerne imødekomme dem.

Hos os er I i gode hænder mange år frem.

Giv os et ring eller send en mail på info@andersheegaard.dk