Nye skoler er meget velkomne som kunder hos Flash Photo. I efteråret er vi relativt bookede, men tager gerne imod henvendelser og en snak om, hvad vi kan tilbyde blandt de efterårsdage, vi har ledige.

Vi følger med tiden og tilbyder online bestilling og samtidig mulighed for at bestille blandt otte standardpakker. Størstedelen af kunderne bestiller ikke over nettet, når først de har fået muligheden manuelt blandt vores standardpakker.

Dagen efter fristen for at foretage bestillinger på nettet, er vi i gang med at lave bestillingerne. Billeder taget om dagen, ligger på nettet samme aften. Alt laves in-house på vores professionelle fotoprinter. Det giver lynhurtig levering til vores kunder.

Alle klassebilleder redigeres, så eleverne fremstår glade med åbne øjne. I vores billeder finder I den positive, glade energi, som ofte mangler i et klassefoto.

Vi oploader elev- og personale-portrætter til KMD eller Tabulex Tea og klargør en mappe med klassebilleder til skolen.

Vi laver det, som de fleste andre også gør, bare en smule bedre. Har I specielle ønsker, vil vi gerne imødekomme dem.

Som skolefotograf har Anders 30 års erfaring. Gennem kundekontakt hjælper Eva forældre trygt gennem bestillinger, og imødekommer specielle ønsker. Vores foto-assistent Emma har gennem fire år assisteret Anders under fotografering, således, at der er to voksne tilstede under fotograferingen på skolerne. Det skaber ro om klasserne, og muliggør, at Emma kan redigere klassefotos på stedet, så vi får hundredvis af gode billeder med hjem.

Mange af vores kunder tilbage fra 1988 er stadig kunder hos os i dag og det gode samarbejde bliver kun bedre år for år. Vores største værdier er indlevelse og tålmodighed og at aftaler overholdes, således at alles forventninger indfries.

Hos os er I i gode hænder mange år frem.

Giv os et ring eller send en mail på info@andersheegaard.dk