Ca. en uge før fotograferingen bliver den gule bestillingsseddel uddelt til eleverne og skal retur til klasselæreren inden fotodagen.

I skal tage stilling til, om I ønsker portrætter og/eller gruppefoto og kan vælge mellem 8 standardpakker. Kryds jeres valg af på den gule bestillingsseddel og angiv adresse, telefonnummer samt underskrift.

Når billederne er uploadet på hjemmesiden, har I mulighed for at se og ændre i jeres bestilling. For at få adgang skal I benytte koden, der findes øverst i bestillingssedlens faktabox. Hvis I ændrer bestillingen på nettet, slettes bestillingen fra fotosedlen, således at I ikke modtager begge bestillinger.

Nej, det skal man ikke.

Din kode bliver først aktiv få dage efter fotograferingen. I praksis oplever vi, at billederne er på nettet hurtigere end lovet 🙂

Fristen for at ændre bestillinger online finder I øverst i faktaboxen på den gule bestillingsseddel.

Eksempel: Hvis dit barn fotograferes en mandag, er ændringer mulig til og med mandagen efter. Er vi på skolen flere dage i træk, er alle skolens billeder på nettet fra sidste fotodag og en uge frem.

Deler du kode med andre, skal I være fortrolige med det, da en ændring online erstatter bestillingen på den gule bestillingsseddel. Vi anbefaler, at den ene part bestiller via bestillingssedlen med mulighed for at se og ændre sin bestillingen online. Den anden part kan derefter genbestille på nettet ved brug af samme kode fra bestillingssedlen en uge efter levering af de første billeder.

Nej, det skal men ikke, men det er muligt.

Vi har 4 forskellige baggrunde til portrætfotograferingen. Som standard anvender vi den populære blålige baggrund både til sort/hvid og farve.

Vi gør opmærksom på, at farver på det fremkaldte billede kan optræde anderledes på jeres skærm. Vores oplevelse er, at tøj i blå nuancer passer bedst til den blålige baggrund. Dermed undgår man at tilføje flere farver i et farvefoto. Derudover er lyst tøj ikke at foretrække på hvid baggrund.

Skal noget rettes til på dit billede, skal vi have det at vide inden portrætoptagelsen.

Det gøres ved at skrive på forsiden af den gule bestillingsseddel: ”Vi ønsker retouchering” og tegn derefter en pil til bagsiden. På bagsiden af bestillingssedlen skrives meget kort, hvad det drejer sig om. Tegn evt. et ansigt og sæt ring om det område, hvor du ønsker en ændring.

Det retoucherede billede vil derefter være det eneste mulige valg, når I bestiller. Er retoucheringen omfattende, bør man vente til omfotografering.

Retouchering koster 80 kr. Ved bestilling via bestillingssedlen, modtager I en regning på papirform. Ved online bestilling indbetales beløbet på mobilpay 26111436 med angivelse af kundenummer (5 cifre), klasse og skole.

Dit kundenummer findes i faktaboxen øverst på den gule bestillingsseddel.

Hos os tilbyder vi ikke søskendefotografering under skolefotograferingen, da det får programmet til at skride og forstyrrer undervisningen på visse skoler. Søskendefoto kræver ofte mere ro, og derfor tilbyder vi fotografering i vores altelier i Slagelse. Vi har åbent frem mod jul i uge 48 og 49. Pris for to ark 18×25 ligger på 435 kr. og 125 kr. pr. efterfølgende ark i 18×25 af samme optagelse. Prisen er inklusive forsendelse. Arket kan kombineres på 12 forskellinge måder.

I er velkomne til at medbringe søskende, som er gået ud af skolen eller et mindre barn, som ikke får taget billeder andet steds.

Tidsbestilling kan ske efter efterårsferien på 42501436.

Ja, på nettet er det muligt at købe billedfiler, pakker og enkelt-ark med kombinationer efter eget ønske. Der findes en lille fil egnet til Facebook og en større fil til alt andet.

Du lægger det valgte billede i kurven, som var det et almindeligt billede. Derefter modtager du et link til dit digitale portrætbillede, så snart vi har registreret betalingen. Der kan godt gå et par dage før, du modtager mailen med link. Bestillingen på nettet er først åbent få dage efter billedet er taget, men i praksis går det meget hurtigere. Sidder du sent oppe samme aften, som billedet er taget, er der stor sandsynlighed for, at dit log in er aktivt. Hvis ikke, må du have tålmodighed lidt endnu.