Ca. en uge før fotograferingen, bliver den gule bestillingsseddel uddelt til eleverne og skal retur til klasselæreren inden fotodagen.

I skal tage stilling til ønsket om portrætter og/eller gruppefoto ved at krydse jeres valg på fotokuponen.

Samt udfylde adresse og telefon nummer og underskrive den gule fotokupon.

I FAKTABOXEN øverst til højre på den gule seddel, er der en unik kode, den giver dig adgang til se og ændre din bestilling på hjemmesiden, så snart billederne er loadet op.

Du skal vælge blandt de 8 standard pakker fra den gule fotokupon, inden fotografering og kan efter fotograferingen ændre din bestilling ved at handle på nettet. Du vil ikke modtage begge bestillinger. Bestillingen på nettet sletter dit valg fra den gule fotokupon.

Nej, det skal man ikke.

Din kode bliver først aktiv få dage efter fotograferingen.

I pratisk oplever vi billederne er på nettet hurtigere en lovet. 🙂

Sidste frit for at ændre online: se øverst i FAKTABOXEN på den gule seddel.

Eksempel: Hvis dit barn bliver fotograferet en mandag, er ændringer muligt til og med mandagen efter. Er vi på skolen i flere dage i træk, så er alle skolens billeder på nettet fra sidste fotodag og en uge frem. Se iøvrigt øverst på den gule seddel. Faktaboxen oplyser præcist hvorlænge.

Deler du kode med andre skal I være fortrolige med det, da en bestilling på nettet sletter den bestilte pakke fra den gule seddel. Vi anbefaler at den, der har underskrevet bestillingskuponen bestiller først, ved at udfylde den gule fotokupon, hvor man så også har mulighed for at se og færdiggøre sin bestillingen på nettet. Når genbestilling åbner en uge efter leveringen af de første billeder, så bestiller andet forældre par på nettet, med samme kode.

Nej, det skal men ikke, men man kan. Vi har 4 forskellinge baggrunde med til portrætfotograferingen. Tager I ikke stilling til valg af baggrund, så anvender vi vore meget populær blålige baggrund. Den anvendes ligeledes til sort/hvid som standard.

Her viser vi vores 4 forskellige baggrunde på 5 billeder.

Øverste række fra venstre: Nr. 1 blålig – nr. 2 brunlig – nr. 3 grålig.

Nederste række fra venstre: Nr. 1 den blålige baggrund som vi anvender på sort/hvide foto – nr. 2 hvid baggrund.

Ad hensyn til visning på jeres skærm og det endelige billede I vil modtage, vil I kunne opleve lys og farveforskelle.

Vores opleverlser er, at tøjet ofte passer bedst når man f.eks. har noget blåligt til den blålige baggrund.

Dermed undgår man at tilføje flere farve ind i et farvebillede hvor personen jo er det vigtigste.

Dog vil lyst tøj og og måske meget lyst ansigt, ikke være at fortrække på den hvide baggrund, da det kan virke blegt.

På de 5 prøverbilleder kan I se vores eksempel på tøjvalg til de forskellige baggrunde.

Såfremt der er noget du skal have rettet, skal det informeres til os inden portrætoptagelsen.

Det skal gøres på følgende måde:

Skriv på den gule fotokupons forside ”vi ønsker retuchering” sæt pil til bagsiden.

På bagsiden af fotokuponen skriver du, meget kort hvad det drejer sig om. Tegn evt. et ansigt og sæt ring om området hvor du ønsker en ændring.

Er retucheringen omfattende og det er noget der fortager sig, bør man vente til en evt. omfotografering. Efter en retuchering vil mængden af udvalget af portrætter på den online bestillingsside reduceres til det bedste billede, som så er retoucheret ifølge ønsket.

Retuchering koster 80,- som kommer på papir regningen hvis men ikke bestiller online.

Bestiller man online skal 80,- betales over mobilpay 26111436 med angivelse af kundenummer ( 5 cifre ), klasse og skole.

Find kundenummeret i faktaboxen øverst på den guleseddel.

Hos os tilbyder vi ikke søskende billeder under skolefotograferingen. Vi oplever det kan nemt få tids programmet til at skide, og hos nogle skoler forstyrer det undrevisningen. Da søskendefoto ofte også kræver mere ro, så tilbyder vi, at kan kan komme i vores altelier i Slagelse, hvor vi op mod jul har åbent i uge 48 og 49, tilbyde søskendefoto. Pris for to ark 18×25 af er 435,- og 125,- pr. efterfølgende ark i 18×25 af samme optagelse. Prisen er incl forsendelse. Arket kan kombineres på 12 forskellinge måder.

I er velkommen til, at medbringe en søskende som måske er gået ud af skolen eller et mindre barn, som ikke får taget billeder andet steds.

Tidsbestilling kan ske på 42501436 efter efterårsferien.

Ja, på nettet er det muligt både at købe pakker, enkelt ark med kombinationer man selv vælger, samt billedfiler. Der findes en lille fil som er egnet til Facebook og en større til alt andet.

Det valgte billede ligges i kurven lige som var det et alm billede. Man modtaget et link efter vi har registreret betalingen. Der kan godt gå et par dage fra din bestilling til du modtager mailen med link til dit digitale portrætbillede. Bestillingen på nettet er først åbent få dage efter billedet er taget. I praksis går det meget hurtigere. Sidder du sent oppe samme aften som billedet er taget, er der stor sandsynlighed for at dit log in er aktivt, hvis ikke må du have tålmodighed lidt endnu.

Den eneste dag der ligger fast, er sidste dag for ændringer på nettet. Se faktaboxen øverst på den gule seddel.