Bestil online her

Dit log in er først aktivt to dage efter fotograferingen, men i praksis går det meget hurtigere 🙂 Sidder du sent oppe samme aften, som billedet er taget, er der stor sandsynlighed for at dit log in er aktivt. Hvis ikke, må du have tålmodighed lidt endnu.

Når først du har udfyldt den gule bestillingsseddel, kan du på nettet ændre din bestilling inden for tidsfristen, som oplyses i faktaboxen øverst på bestillingssedlen.

Handler du ikke på nettet, får du den pakke, som du krydsede af på sedlen. Du vil ikke modtage begge bestillinger. Bestillingen på nettet erstatter dit tidligere valg fra sedlen.

Hvis pakkerne synes for store, kan 1 ark i størrelsen 18×25 også bestilles.

I kan logge in og ændre i jeres bestilling få dage efter fotograferingen, når vi har uploadet dem. I praksis går det meget hurtigere. Sidder du sent oppe samme aften, som billedet er taget, er der stor sandsynlighed for at dit log in er aktivt. Hvis ikke, må du have tålmodighed lidt endnu. Vi fotograferer med det mest moderne udstyr, og igennem procesen går vi ikke på kompromis med kvaliteten.

Er det mere end to dage siden, at dit barn blev fotograferet og virker dit log in stadig ikke, så kontakt os på hverdage i dagstimerne på: 42501436 eller uden for normal åbningstid på mail: info@andersheegaard.dk.

Har du flere børn og ønsker en samlet bestilling for at undgå flere transaktioner, skal du lægge fotobestillingen for dit første barn i kurven og klikke øverst til venstre: skift kode – Foretag bestilling for søskende.

Ja, du modtager en faktura i kuverten med billeder, hvis du har bestilt billeder gennem den gule bestillingsseddel. Mangler fakturaen bør du kontakte os. Gennem ruden på kuverten ser du barnets navn, og dette papir er din faktura. Det er muligt at returnere billederne inden for tidsfristen, som findes på fakturaen.

Hvis du har bestilt online, modtages fakturaen pr. mail. Der er ingen fortrydelsesret ved online bestilling, og beløbet trækkes i forbindelse med håndteringen af bestillingen.