Bestil online her

Dit log in er først aktivt efter to dage fra fotograferingen, men I praksis går det meget hurtigere 🙂 Sidder du sent oppe samme aften som billedet er taget, er der stor sandsynlighed for at dit log in er aktivt, hvis ikke må du have tålmodighed lidt endnu.

Når først du har udfyldt den gule bestillingskupon, så kan du på nettet ændre din bestilling inden for tidsfristen, som oplyses i Faktaboxen øverst på den gule seddel.

Handler du ikke på nettet får du den pakke du krydsede af fra den gule fotokupon. Du vil ikke modtaget begge bestillinger. Bestillingen på nettet sletter din bestilling på den gule fotokupon.

På nettet kan der bestilles fra 1 ark i størrelsen 18×25, hvis pakkerne synes for store.

Vi fotograferer med det mest moderne udstyr og igennem procesen, går vi ikke på kompromis med kvaliteten. Vi oplyser, at vi inden for få dage har uploadet billederne til hjemmesiden. I praksis går det meget hurtigere. Sidder du sent oppe samme aften som billedet er taget er der stor sandsynlighed for at dit log in er aktivt, hvis ikke må du have tålmodighed lidt endnu.

Virker dit log in ikke, og er det mere end to dage siden dit barn er blevet fotograferet så kontakt os på: 42501436 i dagtimerne på hverdage, og mail: info@andersheegaard.dk udenfor normal åbningstid.

Har du flere børn og ønsker en samlet bestilling, så du afslutter med en dankort transaktion i stedet for flere, skal du når det første barns bestilling ligger i kurven, klikke øverst til venstre: skift kode: Fortag bestilling for søskende

Ja, har du bestilt billeder gennem den gule fotokupon og ikke online, så modtager du sammen med billederne en faktura. Mangler fakturaen bør du regere, for den vil altid medfølge. Gennem ruden på kuverten ser du barnets navn, det er skrevet på fakturaens papir.

Du kan vælge at returnere eller betale. Tidsfristerne skal overholdes. Mere information findes på fakturaen.

Har du bestilt online er der ingen fortrydelses ret, og beløbet bliver trukket i forbindelse med håndteringen af bestillingen.